coming soon “4PAWSanimalhotel” Cuevas del Almanzora

Goed nieuws dierenvriend(en)!

 

Bij 4pawsanimalhotel in Cuevas del Almanzora bent u op het juiste adres.Voor diegene die hun trouwe metgezel niet willen /kunnen achter laten als ze op vakantie naar Spanje gaan, bent u voor een dag of een langere periode weg en kan u uw hond niet meenemen.

Midden September 2016 gaat ons nieuw dierenhotel “ 4PAWS” open. Dit gloednieuw paradijs is gelegen in Cuevas Del  Almanzora, in een groene / rustige omgeving ( tussen de velden ) op slechts 5 min van het dorp zelf. Er is speciale hondenopvang, hondensuites, verzorging en nog veel meer…..

Volg ons op de website “www.4pawsanimalhotel.com” of via de Facebook pagina klik hier.

IMG_1601 IMG_1591  IMG_1595  IMG_1602  IMG_1599

 

 

Buiten ons hondenhotel heeft u als baasje ook de mogelijkheid een kamer bij ons te huren al dan niet met ontbijt. Ook al heeft u geen trouwe viervoeter die een kamer geboekt heeft in ons 5 sterrenhotel,  bent u van harte welkom in onze cortijo voor een verblijf van 1 of meerdere dagen.

 

De kamer is voorzien van een aparte badkamer met regendouche,  lavabo en wc. Er is gratis wifi beschikbaar en zelfs de mogelijkheid om  uw favoriete programma te blijven volgen via TV Vlaanderen.

Reageren is niet mogelijk