Onze vakantiewoning viva la vida

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

Beschrijving van casa VivaLavida

 

Ons huisje is gelegen op minder dan 100m van het uitgestrekte zandstrand in de rustige urbanisatie VeraLuz, een perfecte start van een heerlijk ontspannen vakantie. Deze vakantiewoning biedt alle comfort voor een zorgeloos verblijf (gerenoveerd zomer 2014), airco alsook verwarming voor de wintermaanden is aanwezig. Keuken is perfect uitgerust met keramische kookplaat, micro-en heteluchtoven. Ook wasmachine aanwezig, handig voor wie boekt voor een langer verblijf. Volledig tuinmeubilair incl.ligstoelen. Zelfs het contact met het thuisfront hoef je niet te missen: gratis wifi toegang, satelliet TV staat indien gewenst ook ter beschikking. Eveneens beschikt de vakantiewoning in Vera Playa over een eigen overdekte parking vooraan de woning.

Wie het slechte weer beu is heeft de mogelijkheid om hier te overwinteren aan een speciaal tarief.

Vera Playa naturisme

Is het naturisme nog onbekend voor jou? De lokatie van onze woning en de omgeving zijn perfect om op eigen ritme het naturisme te leren kennen.

 

adres : Calle Agua Amarga 65 04621 Vera, Almeria, Spain

 

Reageren is niet mogelijk