Wie zijn wij

Welkom op onze site

 

Graag geven wij een woordje uitleg wie wij zijn en waarom kiezen voor een vakantie in VeraPlaya ( Andalusië ).

Wij zijn een Vlaams koppel en enorme liefhebbers van het zuiderse leven. De spaanse zon en ons groot hart voor dieren zijn onze voornaamste passies en hebben ons er toe aangezet om een huisje te kopen in VeraPlaya.

Waarom VeraPlaya? Na jaren verschillende plaatsen en regio’s in Spanje bezocht te hebben ontdekten we enkele jaren geleden dit fantastische plekje.

De rustige en groene omgeving en de aanwezigheid van een prachtig aangelegde tuin, voorzien van een groot zwembad, en bovendien op nog geen 100m van een uitgestrekt en rustig zandstrand gaf de doorslag om hier een eigen vakantiestekje te kopen.

Ook onze grote dierenliefde kunnen we hier tonen daar er op een 10 tal km van ons huisje een dierenasiel gelegen is “Paws Patas”. Het leed en misbruik van de honden in Spanje ligt ons sinds jaren nauw aan het hart.

Ook na de zomermaanden is VeraPlaya een heel aangename plaats om te overwinteren! Vera Playa is in de winter rustig ( maar niet uitgestorven ), er zijn veel overwinteraars, de supermarkten en verschillende restaurantjes vlakbij blijven ook in de wintermaanden open.

In de buurt kan je interessante uitstapjes doen naar: Mojacar, Vera, Garrucha, Aguilas, Almeria…

De Costa Almeria is uitgeroepen tot de streek met het beste klimaat van Europa!

Andalusië, een paradijs voor naturisten, beleef het! Voor meer info over Vera Playa Klik hier

 

Graag wensen wij ons geluk te delen en kan onze vakantiewoning ook gehuurd worden.

 

vakantiewoning Vera Playa ( Costa Almeria )

Reageren is niet mogelijk